Two Seventy is a graphic design company in Kristiansand, Norway

Grafisk Design

Om grafisk design

Innenfor min portefølje innen grafisk design har jeg vist en allsidig dyktighet i å forme visuelle fortellinger på tvers av et mangfold av medier og internasjonale landskap.

Fra å skape engasjerende brosjyrer som fanger publikums oppmerksomhet, til å designe effektive emballasjeløsninger som gjør inntrykk på butikkhyller, strekker ekspertisen min seg sømløst inn i den dynamiske verdenen av kjøretøyfoliering og CD-design.

Min rolle har inkludert å orchestrere fotoshoots for å sikre en sammenhengende visuell språkbruk som samsvarer med merkeidentiteten.

Etter å ha arbeidet med prosjekter i Sør-Afrika, Tyskland, Norge og USA, har jeg utviklet en global perspektiv som sømløst integrerer kulturelle nyanser i mine design. Resultatet er grafikk som transcenderer geografiske grenser, samtidig som det etterlater et varig visuelt inntrykk.

Min forpliktelse til eksepsjonalitet og kreativitet skiner gjennom i hver eneste del av mitt arbeid innen grafisk design, og det tjener som et bevis på min evne til å navigere gjennom mangfoldige markeder og levere overbevisende visuelle løsninger på verdensbasis

Design Bilder