Two Seventy is a graphic design company in Kristiansand, Norway

Drone- / Videoprosjekter

Om Dronevideoer

Velkommen til min portefølje innen dronefotografi, der jeg bringer med meg en allsidig ferdighet for å fange essensen av varierte landskap. I Norge har mitt objektiv utforsket de pittoreske landskapene i Kristiansand og Søgne, og avslørt deres unike skjønnhet fra en luftperspektiv.

I Den demokratiske republikken Kongo ble dronen min brukt til et spesialisert formål – gjennomføring av eiendomsundersøkelser for et akvakulturprosjekt.

Dette viser min tilpasningsevne, og viser ikke bare kunstneriske bestrebelser, men også den praktiske anvendelsen av drone-teknologi i spesifikke prosjekter.

Min portefølje gjenspeiler en forpliktelse til å overholde juridiske krav, og sikrer at jeg kan påta meg ulike prosjekter der forskrifter tillater det.

Enten det er å fange den naturlige skjønnheten i landskap eller bidra til praktiske initiativer som eiendomsundersøkelser, er jeg dedikert til å levere overbevisende visuelle elementer tilpasset de unike behovene til hvert prosjekt.

Dronevideoer

Om Videoer

Min kompetanse innen videoredigering illustreres gjennom min deltakelse i ulike reklameprosjekter, inkludert effektive videoer for Seedlittle Coffee og HPC Aquaponics.

Utenfor den kommersielle sfæren har jeg lånt mine redigeringsferdigheter for å forbedre presentasjonen av kirkegudstjenester, og sikre en sømløs og engasjerende seeropplevelse.

En av mine betydelige bidrag ligger i skapelsen av over 60 videoer for Willing Hands, som dekker et spekter fra pedagogisk innhold til bedriftspresentasjoner.

Disse prosjektene understreker ikke bare min tekniske dyktighet, men viser også min evne til å tilpasse videofortellinger til ulike sammenhenger, og levere overbevisende visuelle historier som treffer forskjellige målgrupper.

Videoer