Two Seventy is a graphic design company in Kristiansand, Norway

Willing Hands AS

Om prosjektet

«Jeg er begeistret for å presentere mitt samarbeid med Willing Hands, et innovativt akvakulturselskap basert i Norge, dedikert til bærekraftige praksiser og positiv innvirkning på bransjen. Mine varierte bidrag har vært avgjørende for å fremme selskapets multimedia-initiativer og forme dets banebrytende akvakulturprosjekter.

Opplæringsvideoer:

Jeg har utviklet 44 omfattende opplæringsvideoer for Willing Hands, som dekker et spekter av akvakulturpraksiser. Disse videoene fungerer som uvurderlige ressurser for opplæring av personalet og formidling av kunnskap innen organisasjonen.

Prosjektpresentasjoner:

Jeg har utformet 12 prosjektpresentasjoner, presentert på engelsk, fransk og arabisk, som fremhever Willing Hands’ effektive akvakulturinitiativer. Disse presentasjonene formidler effektivt prosjektmål og resultater.

Voiceovers og skript:

Ved å overvåke voiceover-prosessen for alle videoer, har jeg sikret at teknisk informasjon formidles tydelig. I tillegg har mine bidrag til skriptskriving fokusert på fortellinger som understreker Willing Hands’ forpliktelse til bærekraftige akvakulturpraksiser.

Design og merkevarebygging:

Utover videoproduksjon har jeg spilt en sentral rolle i å designe visuelt tiltalende layouter og grafikk for prosjektforslag, manualer og stasjonært materiale, opprettholder en konsekvent og profesjonell merkevareimage for Willing Hands.

Fiskemerdesign (konsept):

Som en del av selskapets innovasjonsinnsats har jeg bidratt til konseptdesign av fiskemer, optimalisering av jordbrukspraksis for en balanse mellom produktivitet og miljømessig bærekraft.

Nettstedsutvikling:

I utvidelsen av Willing Hands’ teknologiske tilstedeværelse har jeg spilt en betydelig rolle i nettstedsutviklingen. Dette inkluderer å skape et brukervennlig og informativt nettsted som gjenspeiler organisasjonens verdier, initiativer og forpliktelse til bærekraft.

Utvikling av opplæringsnettsted:

Videre har jeg bidratt til utviklingen av et dedikert opplæringsnettsted. Denne plattformen fungerer som et interaktivt knutepunkt for personalets utdanning, huser opplæringsvideoer, ressurser og letter kontinuerlig læring innen organisasjonen.

Design av akvaponikk-systemer og forretningsplaner:

En betydelig fokus i min rolle har vært å konseptualisere og designe akvaponikk-systemer. Disse designene integrerer prinsippene for akvakultur og hydroponikk for et symbiotisk og ressursbesparende system. Videre har jeg vært aktivt involvert i utviklingen av omfattende forretningsplaner spesielt for akvaponikk-initiativene. Disse planene skisserer strategisk visjon, økonomiske prognoser og operative strategier, og gir en klar veikart for bærekraftig vekst og suksess innen akvaponikksektoren.

Dronevideoer for prosjektterskelstudie:

Jeg har også utnyttet drone-teknologi for å lage videoer spesielt for prosjektterrengstudie, som viser Willing Hands’ forpliktelse til informert beslutningstaking og bærekraftige praksiser.

Samarbeid:

Mitt samarbeid med Willing Hands går utover multimediaproduksjon; det er en felles forpliktelse til å fremme bærekraftige akvakulturpraksiser. Jeg ser frem til den fortsatte reisen og»

Prosjektnettsteder
Willing Hands website
Willing Hands Aquaculture College Website
Prosjektbilder
Prosjektvideoer